Catering

Hier vindt u suggesties voor de eindeloze mogelijkheden. Het woord “menu” is in deze een ruim begrip en die gebruik ik dus liever niet. Ik maak alles op uw eigen wensen afgestemd. Is er wel een menu? Vraag dan vooral naar de mogelijkheden ik pas het graag aan zodat het perfect bij jullie smaak past. Ook dieet wensen en allergieen zijn geen probleem, hier heb ik dagelijks mee te maken en ga hier professioneel en zorgvuldig mee om.
Alle suggesties kunt u op eigen wijze invullen, we maken dan altijd een offerte op uw wensen afgestemd.

Wij bezorgen tegen een kleine vergoeding maar u kunt ook afhalen aan de Blauwepannenweg 3 in Oude-Tonge.

Om u toch een beeld te geven van de mogelijkheden heb ik hier een aantal voorbeelden.


Hors ‘d ouvres/luxe tapas
Verschillende luxe kleine hapjes .

Geef vooraf door waar je wel/niet van houdt.
vanaf €3,10 per hapje of € 12,00 pp

High beer
Luxe kleine gerechtjes passend bij verschillende bieren. Standaard worden er 4 bieren en gerechten geserveerd maar dit is ook uit te breiden. Wij werken voor de high met Solaes bier.
€ 32,00pp

High wine
Luxe kleine gerechtjes passend bij 4 nauwkeurig geselecteerde wijnen. Beschikbaar vanaf 2 personen. Ook mogelijk in alleen rood of wit.
€ 34,50pp

High tea
Selectie van 3 hartige en 3 zoete lekkernijen met 3 verse theetjes van oa Kruid je Leven.
va € 24,50

Buffet
Zeg je buffet dan denk ik… o er zijn wel 100den mogelijkheden. Buffet in een thema of met jouw favoriete gerechten, warm of koud, bemand of onbemand. € prijs op aanvraag

Lunch
Heerlijke broodjes, soepjes, zoete en hartige snacks. Lunches zijn er in vele soorten en maten. Broodjes naar keuze of een buffet, informeer naar de mogelijkheden va €4,50pp%d bloggers liken dit: