Kerst 2022!

We hebben gekozen om de beste ingrediënten een mooie plek te geven in ons luxe kerstdiner. Restaurantwaardige gerechten maar dan gewoon lekker thuis. Wij bereiden alles voor en met makkelijke instructies en foto’s maken jullie zelf een een heerlijk diner in een handomdraai klaar. Bestellen kan tot 16 december. Heeft u allergieën, geef dit door dan houden we daar rekening mee.

Kindermenu

De kids eten lekker mee, tijdens iedere gang is er ook wat voor hun!

Tomatensoepje met ballen
*
Kerstboom pizzapuntje
*
gebakken aardappels met knapperige kipstrips
*
kerstpannenkoekjes

Extra’s

Biologische en lokale kaasjes op een uitgebreide kaasplank, omdat de avond nog zo gezellig is! €8,50 pp

Wij hebben heerlijke biologische wijnen van Neleman en Gustav’shof. Wilt u een heerlijk flesje, vraag naar de mogelijkheden, wij adviseren graag (€7,99-16,00). Het is ook mogelijk om een wijnarrangement te kiezen met wijnen bijpassend bij de verschillende gerechten.

Afhalen kan op eerste kerstdag vanaf 15:30. Om te zorgen dat niet iedereen tegelijk komt spreken bij het bestellen een tijd af.

Regelmatig hebben wij specials… houd de pagina in de gaten. Wilt u iets specifieks?? Voor ons is iedere dag speciaal dus neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Laat je hierdoor inspireren, is er iets wat je niet lust, heb je allergieën of volg je een bepaald dieet? Laat het weten dan kijken we samen naar een alternatief om jou bestelling perfect te maken.

%d bloggers liken dit: