Wildpluk diner

Als een kok met lokale en biologische idealen samen komt met herborist met passie voor alles wat in de omgeving groeit dan ontstaat er iets moois. Dit keer voor het tweede jaar organiseren Van Land Naar Pan en Kruid Je Leven een culinair avontuur op de Pannenstee waarbij onkruiden uit de tuin veranderen in heerlijke gerechten. De pannenstee is een unieke buitenlocatie met een grote biodiversiteit, een mooie locatie om in te gaan op al het eetbare om ons heen.

We serveren 6 gangen waarbij bij iedere gang 1 onkruid centraal staat. Carla, onze huisherborist van Kruid je Leven, verteld je alles over dit (on)kruid en laat je tijdens de wildpluk wandeling zien hoe de kruid groeit en hoe je hem herkent.

We serveren bij ieder gerecht voor de liefhebbers ook een bijpassende wijn, uiteraard van Neleman. Het wijn arrangement kost €22,50, vind je 6 wijntjes een beetje veel maar wil je toch deze combinaties ervaren, we serveren voor €12 ook het halve wijn arrangement. Uiteraard zijn er voldoende andere drankjes verkrijgbaar buiten de arrangementen om en zorgen we voor voldoende tafelwater.

We serveren een vast menu maar je kunt wel aangeven of je geen vlees of vis eet. Ook houden we rekening met andere dieetwensen of allergieën geef dit dus vooraf aan. Reserveren is verplicht, wil je er graag bij zijn neem dan contact op, wacht niet te lang want dit evenement is bijna volgeboekt.

%d bloggers liken dit: