catering op maat

Heb jij een feestje, een romantisch diner of voor wat voor reden dan ook iemand nodig die voor jou catered? Neem contact op. Voor groepen maar ook gewoon gezellig met zijn tweeën.

Ik kom bij jou op locatie of regel dat je alles kant en klaar krijgt.

Gezellig gourmetten met de familie? Je hoeft niet alles bij de slager te halen, ik maak biologische gourmetschotels (ook vegetarisch). De pakketten zijn helemaal verzorgd met sausjes, groentes en dessert.

Romantisch huisgemaakt diner met meerdere gangen maar zelf geen kei in de keuken? De voorbereidingen doe ik en zorg dat je het alleen maar op hoeft te warmen of af te bakken!

Koken op locatie kan natuurlijk ook

Vergaderingen met lunch? Of overwerken en eten nodig? Dit kan geheel verzorgt op locatie gebracht worden. Laat je verrassen of neem een kijkje in het lunch menu.

High wine, high tea, tapas, bier proeverij noem het maar op, samen met lokale ondernemeners zorg ik voor gezellige en verrukkelijke ervaring.

Verras eens iemand met een heerlijk ontbijtje…

Lekker uitgebreid wakker worden met allerlei lekkers.

De perfecte gift!

Een kadobon met daarbij 3 huisgemaakte bonbons. De vouchers zijn verkrijgbaar voor een zelf te kiezen bedrag of voor een vooraf gekozen lekkernij. Kies je voor een bedrag dan is dit uiteraard vrij te besteden voor alle catering opties inclusief de Prakkies.

Voor vragen, meer informatie of een (vrijblijvende) offerte neem contact op.

%d