Over

Mijn naam is Denise van den Ierssel, in 1985 geboren, woonachtig in Oude Tonge. Ik heb een praktijk gerichte koksopleiding bij 010Horecaopleidingen afgerond en werk fulltime aan mijn catering bedrijf waarbij ik streef mensen op een betaalbare manier heerlijk, eerlijk, biologisch eten te serveren. Lokale producten vind ik mooi, als de boer enthousiast is over zijn/haar product dan is de liefde er vast aan af te proeven. Die smaken wil ik in de spotlight zetten, oa met de evenementen in de tuin bied ik een podium!

Door mijn eerdere opleiding in de medische biologie werk ik zeer secuur. Ik heb enkele jaren als beleidsadviseur kwaliteit Arbo en Milieu gewerkt waardoor het werken volgens normen en wetgeving hoog in het vaandel staan. Mijn passie is echter koken waardoor ik eind 2018 heb besloten mijn droom te volgen en alle energie hierin te steken.

Inmiddels heb ik in meerdere restaurants gewerkt waarbij ongeveer 70% van de tijd alleen. Ik heb meerdere catering opdrachten aangenomen en aan meegewerkt variërend van 2 tot 300 personen. Voor grotere opdrachten werk ik samen met collega cateraars. Het werken in de horeca is geweldig maar wat ik daar als kok echt mis is het contact met de gasten… gelukkig is dat bij Van Land Naar Pan wel een groot onderdeel van mijn werk.

Neem zeker een kijkje op de startpagina voor foto’s van gerechten en evenementen.

%d bloggers liken dit: