Evenementen op de Pannenstee

Naast heerlijk eten hebben wij ook een prachtige belevingstuin. We organiseren meerdere events per jaar waarbij ik me helemaal uitleef om de meest prachtige gerechten met heerlijke wijnen te combineren. Er is altijd een thema waarbij bewustwording de hoofdrol speelt en we lokale organisaties, producten of producenten een podium geven.

Wil jij bij zo’n uniek event zijn?

Volg onze social media pagina voor de laatste updates.
Reserveren is altijd noodzakelijk

https://www.facebook.com/Van-Land-Naar-Pan-677709472423776

De aspergeproeverij was een hele geslaagde dag met super gezellige mensen, lekker eten en heerlijk weer. Op naar de volgende…

Kruiden… iedereen gebruikt ze wel eens. In een mix, vers, gedroogd, in een azijn, thee, eigenlijk zijn er talloze manieren om ze binnen te krijgen. Maar weten we ook wat ze doen? Welke gezondheidsvoordelen ze hebben, wat het effect van de smaak is? Hoe we ze kunnen gebruiken in het eten om zout gebruik te verminderen en toch de smaak te verhogen? Kom gezellig een middag in onze tuin vertoeven, samen met Kruid je Leven gaan we dit allemaal op een rijtje zetten voor je. Het mooiste is nog dat kruiden voor iedereen beschikbaar zijn, we kiezen natuurlijk ook degene die makkelijk te groeien zijn, zelfs in een pot op je balkon!

Agenda 2023

  • 10 Juni Kruidendiner met Kruid je Leven
  • 24 Juni Smaken van het Hof met Engelhof
  • 22 Juli Regenboog diner met Gay op Flakkee
  • 5 & 6 Augustus Festival Bewust met jezelf
  • 19 Augustus Wildpluk diner met Kruid je Leven
  • 9 September High Tea met Boer & Zus en de Sugar-Fighters
%d bloggers liken dit: