Prakkie in een Bakkie

Heerlijke huisgemaakte maaltijden zonder dat je zelf in de keuken hoeft te staan. Gewone normale prakkies zonder poespas.
Twee dagen in de week bereid ik prakkies om zelf thuis op te warmen, dit kan in de magnetron maar ook in de oven of pan.
Het menu wordt wekelijks op de Facebook pagina bekend gemaakt. Heeft u allergieën of speciale dieet wensen, geef dit door hier gaan wij professioneel en zorgvuldig mee om.
De prakkies zijn in 3 formaten verkrijgbaar:
klein €6,50, standaard €7,50 en groot €8,50.
Ik gebruik zoveel mogelijk herbruikbare bakjes, deze kunt u bij de volgende bestelling inlveren of terugbrengen. Als de inkoop prijs hoger ligt voor een bepaald gerecht dan wordt de prijs iets aangepast, dit wordt in het menu vermeld. Besteld u een willekeurige maaltijd (u kiest niet van het menu) of besteld u 4 of meer maaltijden per week, ontvangt u €0,50 korting per maaltijd.

De maaltijden zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast, bent u van plan ze in te vriezen dan kan dit zeker maar geef dit vooraf even aan, niet alles is even lekker als het bevroren is geweest.

Gewoon een keer proberen? Uiteraard kan dat vrijblijvend, u zit bij ons nergens aan vast!

Vis

Een keer in de week vis is heel gezond! Alle vis, schaal en schelpdieren die we gebruiken zijn ASC of MSC gecertificeerd en we laten ons adviseren door Habraken Vis. Hiermee kunnen we garanderen dat de kweek of vangst op een duurzame manier plaats vind.

Vlees

Een ouderwets prakkie met aardappels, groente en vlees! Alle gebruikte vlees is biologisch gecertificeerd door de Skal.

Vega

Wil je graag minder vlees eten maar heb je weinig inspiratie? Bestel dan een heerlijke vegetarische maaltijd. Ik gebruik geen kant en klare vlees vervangers. Veganistisch is ook mogelijk.


Tenzij anders vermeld, zijn maandag en donderdag prakkiedag. Zeker weten? kijk dan op onze facebook of nieuws pagina

https://www.facebook.com/Van-Land-Naar-Pan-677709472423776


%d bloggers liken dit: