Dagje uit

Een geweldig dagje uit op locatie, in de Pannentuin, aan de Grevelingen of compleet ergens anders. Wij werken samen met collega’s van Kruid je Leven, Meer Outdoor en Pollies kookstudio.

Voor groepen vanaf 6 personen kunnen we al een mooie dag verzorgen. Wat denk je van een plukwandeling door de Pannentuin met na afloop een heerlijke lunch of diner met zelf geoogst onkruid. Een kookworkshop met als thema jullie favoriete cuisine. Een wandeling over de het strand waarbij jullie zelf oesters, kokkels en zeewier rapen die we direct op het strand bereiden. Of steken de pizza oven aan na een dag vol spelletjes en maken samen huisgemaakte pizza’s (of gezellig met de kinderen).

De mogelijkheden zijn eindeloos met prachtige locaties en faciliteiten in de buurt.

Informeer naar de mogelijkheden dan stellen wij een programma geheel naar jullie wensen op.

Plukwandeling

Onkruiden zijn ook kruiden! Er groeien zoveel plantjes gewoon in het wild in Nederland die echt lekker zijn en/of heel gezond. Carla onze huis-herborist van Kruid Je Leven neemt jullie mee op een wandeling. Ze helpt je kruiden te herkennen, verteld je alles over de gezondheidsvoordelen en hoe je er wat moois, lekkers of nuttigs van kunt maken. We kunnen de wandeling eventueel afsluiten met een workshop of maaltijd. De locatie Pannenstee leent zich perfect hiervoor door de grote biodiversiteit maar wil je liever ergens anders dan kijken we samen naar de mogelijkheden op de locatie van jouw wensen.

Kookworkshops

Lekker koken, daar zijn we goed in en dat delen we graag! Samen met Elma van Pollies Kookstudio verzorg ik kookworkshops. Bij Pollies aan de Molendijk in Oude-Tonge heeft Elma een prachtig ruim ingericht keuken waar we met zeker 15 man prachtige menu’s in elkaar kunnen zetten. Liever zin in een buiten workshop, op de Pannenstee hebben we van de zomer een echte houtgestookte pizza oven! Italiaans, Marrokaans, tapas, vegetarisch, Sushi of echt volgens de traditionele oosterse gezondheidskennis… jij kiest het thema en wij gaan je verrassen.

Buiten spelen

Wij hebben een heerlijke tuin, leuke zitplekjes, oud-Hollandse spelen, een jeu de boules baan en een hele leuke samenwerking met Jos en Tirza van Meer Outdoor. Zij hebben kano’s, SUP boarden en surfplanken (dat is heel leuk de Grevelingen op 10 minuten rijden van de Pannenstee) maar ook boogschieten, lasergamen en andere buitenspelen. Genoeg te doen dus voor jong en oud! Uiteraard verzorgen wij na een dag actief buiten zijn een heerlijke BBQ, buffet of uitgebreid diner.


Tenzij anders vermeld, zijn maandag en donderdag prakkiedag. Zeker weten? kijk dan op onze facebook of nieuws pagina

https://www.facebook.com/Van-Land-Naar-Pan-677709472423776


%d bloggers liken dit: