Prakkie in een Bakkie

Heerlijke huisgemaakte maaltijden zonder dat je zelf in de keuken hoeft te staan. Gewone normale prakkies zonder poespas.
Twee dagen in de week bereid ik prakkies om zelf thuis op te warmen, dit kan in de magnetron maar ook in de oven of pan.
Het menu wordt wekelijks op de Facebook pagina bekend gemaakt. Heb je allergieën of speciale dieet wensen, geef dit door dan pas ik het menu erop aan.
De prakkies zijn in 3 formaten verkrijgbaar:
klein €5,50, standaard €6,50 en groot €7,50.
Ik gebruik zoveel mogelijk herbruikbare bakjes, hier zit €0,50 statiegeld op. Als de inkoop prijs hoger ligt voor een bepaald gerecht dan wordt de prijs iets aangepast, dit wordt in het menu vermeld.

De maaltijden zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast, ben je van plan ze in te vriezen dan kan dit zeker maar geef dit vooraf even aan, niet alles is even lekker als het bevroren is geweest.

Vis

Een keer in de week vis is heel gezond! Alle vis, schaal en schelpdieren die we gebruiken zijn ASC of MSC gecertificeerd. Hiermee kunnen we garanderen dat de kweek of vangst op een duurzame manier plaats vind.

Vlees

Een ouderwets prakkie met aardappels, groente en vlees! Alle gebruikte vlees is biologisch gecertificeerd door de Skal.

Vega

Wil je graag minder vlees eten maar heb je weinig inspiratie? Bestel dan een heerlijke vegetarische maaltijd. Ik gebruik geen kant en klare vlees vervangers. Veganistisch is ook mogelijk.


Tenzij anders vermeld, zijn maandag en donderdag prakkiedag. Zeker weten? kijk dan op onze facebook of nieuws pagina

https://www.facebook.com/Van-Land-Naar-Pan-677709472423776


%d bloggers liken dit: