Het kerstdiner was geweldig!!!

Het was leuk, gezellig en spannend! Met hulp en inzet van mijn powerteam heeft iedereen op tijd zijn kerstdiner gehad. Nu de verrassing eraf is en iedereen heerlijk genoten heeft van hun diners kan ik de wereld het menu laten zien.

Als extraatje een amuse met verschillende componenten uit het menu. Peer met walnoot, gorgonzola en balsamico.

Als soep romige pastinaak met zalm of spekjes.

Het koude voorgerecht was vis, vlees of vegetarisch. Als visgerecht hadden we tonijn timbaal met 3 lagen; guacamole, tonijn met sesam en mango salsa. Als vlees gerecht hadden we salade met eend, chilli nootjes en een blauwe kaas dressing. Het vegetarische gerecht was een pakketje van zoutzuurkomkommer gevuld met bieten feta tartaar.

Het warme tussengerecht was een pie van hazenpeper met knolselderijcreme en balsamico paddestoeltjes.

Het hoofdgerecht was super malse bavette of een vegetarische wellington met portsaus, geserveerd met hasselback aardappels, spruitjes, pompoen en bieten.

Het nagerecht was geheel gebaseerd op peer. Het bevatte een gepocheerde peer gevuld met chocolade in bladerdeeg, stukjes stoofpeer, gelei van stoofpeer en van gepocheerde peer, knapperige chocolade rijstcrispies en een pannacotta room.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: